QuaranTime! Avagy Te mivel játszol?...

QuaranTime! Avagy Te mivel játszol?...

Az okos telefonok és a táblagépek fejlődésével a játék piac is be tette a lábát ezekre a kis okos eszközökre. Ez most nem egy Xbox vs. PlayStation vs. iPhone/iPad összehasonlító lesz, hiszen annak nem igazán lenne értelme, és mindenki maradjon meg a saját területén. De ettől független a game szekció megtalálható itt is. Az App Store-ban nagyon sok játék elérhető már, vannak köztük kiemelten jó Indie játékok, vagy akár a nagy exkluzív címek is jelen vannak. Számuk végtelen, mindenki fog találni számára megfelelőt. Mi is szeretünk játszani, ha akad 10 percünk (ha akad).

Call of Duty®: Mobile

Gyerekként hétvégente mindig LAN partikat csináltunk valakinél, ilyenkor 6-8 gyerek vitte a saját asztali gépét, monitorját, egerét, billentyűzetét. Na azok voltak a szép idők. Órákig tartott míg összeraktuk a gépeket, megcsináltuk a hálózatot és persze megszerveztük a csapatot. Ma már ez gyerekjáték, főleg, hogy mobilon is élvezhetjük és még szebb grafikával is! Talán az egyik legjobb Ingyenes FPS lövöldözős kaszabolós játék most a COD! Játszhatunk Multi Player módban és azon belül rengeteg játékmód közül választhatunk vagy épp nyomhatjuk a Battle Royal módban is ami nekem a kedvencem, barátokkal is bandázhatunk és mérethetjük meg tudásunkat. Nincs túl bonyolítva a játék, ledobnak egy repülőből és szerezz fegyvert, illetve egyéb kiegészítőket, valamint éld túl miközben egyre zsugorodik a pálya! Izgalmas és könnyen magába szív a játék az egyszerűsége és a gyorsasága miatt na meg persze az izgalom miatt mikor 4-en jönnek rád és próbálsz túlélni. Azért hozzátenném, hogy rendesen szívja az akkut így én lejjebb vettem a grafikát, valamint töltő közelében játszunk már csak. 

Elérhető: iPhone- és iPad-en
Ingyenes / Alkalmazáson belüli vásárlások
Letöltöm

F1 Manager

Kb 2010-ig követtem a Forma 1 világát, utána már nekem túl lapos lett és számomra nincs is akkora küzdelem benne, mint anno, de itt az F1 Manager, ahol te irányítod az istállót, fejlesztheted az autókat és a pilótákat is. Nyilván vannak kiegészítők pénzért de Én bőven elvagyunk és izgalmas köröket futunk így is! Kiválaszthatod a gumi típusát, te adhatod meg mikor menjen ki a box-ba a pilóta, történnek véletlen szerű meghibásodások, valamint balesetek is. Egyszóval izgalmas online játékélményt nyújt, és szép is a játék.

Elérhető: iPhone- és iPad-en
Ingyenes / Alkalmazáson belüli vásárlások
Letöltöm

Marvel Strike Force: Squad PRG

Fénykorát élik a Marvel filmek, mesék, tárgyak, pont a játék ne lenne benne? Ebben a játékban szép lassan tudsz megszerezni szinte minden Marvel karaktert, majd őket tudod fejleszteni és különböző küldetéseken latba venni őket, egy csapatban 5 karakter lehet. Észrevettem, hogy különböző karakterek támogatják is egymást a harcban pl: Vasember és Amerika kapitány jó csapatjátékos. Több küldetés is van ám a napi energia hamar elfogy így várni kell míg újra tölti magát, persze lehet vásárolni is de szerintem így is élvezetes! 

Elérhető: iPhone- és iPad-en
Ingyenes / Alkalmazáson belüli vásárlások
Letöltöm

Super Mario Run

A Super Mario-t szerintem nem kell bemutatni, a Nintendo teljesen újragondolta (érdekesség: anno a Nintendo nem tekintette a mobil játékpiacot semminek, és most itt tartunk) meghagyva sok-sok klasszikus elemet. Remek kis kikapcsolódás, ha kicsit nosztalgiázni akarsz. Persze nem ér fel egy klasszikus Nintendo élménnyel. A cél továbbra is a királynő megmentése. Kezelése egyszerű, a “Run” típusú játékokat gyakorlatilag egy újjal tudjuk irányítani. Sajnos az első pár pálya ingyenes, a teljes játszhatóságért fizetnünk kell.

Elérhető: iPhone- és iPad-en
Ingyenes / Alkalmazáson belüli vásárlások
Letöltöm

Cut the Rope

A Cut the Rope nem mai játék, jó 10 éves, de még mindig fantasztikus játékélményt nyújt, ez egy hasonlóan az Angry Birds-höz, egy fizikai feladványokon nyugvó logikai játék. Van egy kis zöld lényünk akit Om Nom-nak hívnak, és nagyon éhes, főleg édességre, így tehát a feladat adott, meg kell etetni. A cukorkákat úgy kell suhintással levágni a kötélről, hogy azok mind Om Nom szájába landoljanak. A pályák egyre nehezebbek az elhelyeztet fizikai akadályok miatt.

Elérhető: iPhone- és iPad-en
Ingyenes / Alkalmazáson belüli vásárlások
Letöltöm
0Shares
Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük